We kunnen alle soorten sloten repareren

EURO DEPANNAGE, gevestigd te 106, Bld Maurice Lemonnier 1000 Brussel, is een bedrijf gespecialiseerd in alle werkzaamheden met betrekking tot slotenmakerij, slotenmakerherstel en sloteninstallatie.

Onze technici grijpen snel in, zelfs tijdens de weekends in Brussel.

Deskundige diensten

20 jaar Ervaren slotenmaker.

Goede hulp

24/7 klantenondersteuning..

We Services

De specialist voor alles wat met uw veiligheid te maken heeft..0

Openingen van alle soorten deuren en kluizen

Kunt u uw kluis niet openen? Sleutel kwijt, sleutel vast, code vergeten, deur geblokkeerd… Neem contact op met een specialist in het openen van een kluis.
Openen van alle soorten kluisjes in recordtijd en zonder schade aan de kluis.

Dringende herstellingen aan huis, 24 uur per dag, 7 dagen per week

Noodinterventies 24/24 en 7/7 in alle wijken van de stad Brussel.
Onze specialisten verhuizen zo snel mogelijk in minder dan 30 minuten voor probleemoplossing, noodreparaties of slotenmakerswerk.

Installatie van alle soorten sloten en gepantserde deuren

Complete oplossing om de veiligheid van uw appartement te garanderen.
Een gepantserde deureenheid is zeer efficiënt.
Verzekering kan geen hogere veiligheidseisen stellen dan wat dit type deur biedt.

Reproductie van autosleutels

Dankzij onze nieuwste generatie tools die voortdurend worden bijgewerkt, zijn we in staat om de duplicaatsleutel van uw auto in enkele minuten opnieuw uit te voeren.
We werken aan de meeste voertuigen op de markt.

Verwisselen van cilinders en sloten

Kom je aan in een nieuw appartement, ben je de sleutels van je voordeur kwijtgeraakt of heb je net een inbraakpoging gehad? Al deze redenen kunnen ertoe leiden dat u uw cilinder moet vervangen.

Reproductie van alle soorten sleutels

Waarom een sleutel dupliceren? Het openen van een deur met een sleutel is het meest gebruikte sluit- en beveiligingssysteem.
De dubbele sleutel maakt het mogelijk om, in geval van verlies van de hoofdsleutel, de deur te openen zonder de cilinder te vervangen.

Storingsdienst

7 dagen per week snel, overal in Brussel

Veel Gestelde Vragen

Mijn huisbaas heeft me de sleutels gegeven, waarom zou ik de sloten vervangen?

En effet, il est toujours conseiller de le faire, mais c’est vous qui décidez ! Posez-vous les bonnes questions «à quand remonte la dernière fois que les serrures ont été changées ». Si vous ne connaissez pas la réponse, votre maison ou votre entreprise peut devenir vulnérable à tous moments.
Certaines sociétés de gestion immobilière dans le but d’économiser de l’argent échange simplement les serrures d’une unité à l’autre et font qu’un seul jeu de clés. Si le locataire juste avant vous ne fait pas partie des gens honnêtes, probablement pourrait très bien revenir sur les lieux !

Ik heb een sleutel met de tekst "Niet kopiëren". Mogen we een kopie hebben?

Nos serruriers professionnels qualifiés apportent leur expérience et leurs connaissances en matière de serrures, de sécurité et sont mieux préparés à résoudre les problèmes de sécurité dans votre situation tel quel soit.
Un serrurier professionnel peut prescrire des produits de pointe qui fonctionneront toujours et des solutions plus durable de manière efficace.

Kunt u een keyless entry-systeem installeren?

Absoluut, EuroDepannage installeert keyless access-systemen in uw huis of bedrijf. Bel ons voor een consult om te bepalen of een keyless entry-systeem aan te raden is voor u en uw veiligheid.

Mijn sleutel komt er niet gemakkelijk uit, past niet waar hij moeite heeft met draaien?

Het is raadzaam om als eerste stap het slot in te spuiten met olie (zoals WD-40). Dit product is te koop in de meeste winkels, Brico, Carrefour, supermarkten ... Geen angst als je teveel spuit, houd een doek of keukenrol bij je om het teveel op te halen.
Spuit deze olie in uw sleutelgat ook op het grendelmechanisme. Beweeg de grendel naar binnen en naar buiten om de olie met de beweging volledig in het slot te laten dringen. Demonteer het slot niet als u niet zeker weet of u het weer in elkaar kunt zetten.

Kan ik de hardware kopen en alleen voor de klus een slotenmaker laten bellen?

Producten die doorgaans in thuiswinkels worden verkocht, zijn op zijn best van woonkwaliteit. In het slechtste geval zijn de schappen gestapeld met goedkope producten die bedoeld zijn om de winst voor de fabrikant te vergroten.
Bij EuroDepannage zijn onze producten van hoge kwaliteit. Dat geeft je eigenschappen zoals weerstand tegen picking en piercing. Toegangscontrole-opties, bescherming tegen ongeoorloofd dupliceren van sleutels, enz.

Waarom moet ik mijn sleutels in het slot schudden om dit te laten werken?

Naarmate de sloten ouder worden. De pinnen op een slotcilinder hebben de neiging om te slijten. Hierdoor blijven uw sleutels aan elkaar plakken en moet u de sleutel in het slot "wiebelen of drukken" om hem te laten werken. Hoogstwaarschijnlijk zijn de sleutels die u heeft ontvangen waarschijnlijk meer dan eens "gekopieerd". Naast speldslijtage kan het ervoor zorgen dat uw slot zich gedraagt alsof het breekt.

Het slot zal niet zo gemakkelijk vergrendelen en ontgrendelen?

Controleer na het proberen van de bovenstaande oplossing of het slot goed werkt wanneer de deur wordt geopend. Dan zit uw vergrendelingsprobleem niet in het slot. Maar zie liever in de uitlijning van de deur en het kozijn. Controleer ook op obstakels bij de drempel en in de vastzittende deur.
Controleer ook de deur en het kozijn op verdraaiingen en bochten. Het moet volledig tegen de deurstop rusten en daar blijven. Als de deur alleen aan de boven- of onderkant stopt, is de deur of het kozijn verbogen.
Heeft u weerstrippen op de deur? Dit kan de doorgang van de deur belemmeren. Houd er rekening mee dat houten deuren en kozijnen kromtrekken en opzwellen bij temperatuur en vochtigheid. Metalen deuren en kozijnen zullen met de jaren verdraaien en roesten. Neem contact met ons op voor meer info.

Contact

location
106, Bld Maurice Lemonnier

1000 Bruxelles

phone
+32 2 513 85 21

Mon to Fri 9am to 7 pm

envelope
jebari@eurodepannage.be

Stuur ons altijd uw vraag!

brand
brand
brand
brand
brand