Wat we onze klanten bieden

De specialist voor alles wat met uw veiligheid te maken heeft..0

safe
safebox

Openingen van alle soorten deuren en kluizen

Kunt u uw kluis niet openen? Sleutel kwijt, sleutel vast, code vergeten, deur geblokkeerd ... Er kunnen veel redenen zijn.

Neem contact op met een veilige openingsspecialist in uw stad.

Openen van alle soorten kluisjes in recordtijd en het beperken van schade aan de kluis.

Dringende herstellingen aan huis, 24 uur per dag, 7 dagen per week

clock 24-7

Noodinterventies in Brussel worden met dezelfde ernst en professionaliteit behandeld als een interventie op afspraak. Onze specialisten zijn immers bedoeld om de klant tevreden te stellen met kwaliteitswerk, zonder extra kosten ten opzichte van de opgestelde offerte. Ze kunnen zo snel mogelijk reizen in minder dan 30 minuten, overal in Brussel voor pech, noodherstellingen of slotenmakerswerk op afspraak.

Onze noodinterventies worden 24 uur per dag, 7 dagen per week uitgevoerd in alle wijken van de stad Brussel. Wij garanderen een snelle tussenkomst van een ervaren slotenmaker, tegen redelijke en eerlijke tarieven.

Installation Serrure Porte Blindee
envelope

Installatie van alle soorten sloten en gepantserde deuren

Het is de meest complete oplossing om de veiligheid van uw appartement te garanderen. Een gepantserd deurblok of pivotpantser is zeer effectief omdat het is ontworpen voor koevoet- en slotpogingen. Verzekering kan geen hogere veiligheidseisen stellen dan wat dit type deur biedt.

Bekijk de producten van onze partners ...

Reproductie van autosleutels

car key

Wij bieden onze diensten aan om de duplicaatsleutel van uw auto opnieuw te maken. We werken aan de meeste voertuigen op de Franse en Belgische markt.

Bij de meeste voertuigen wordt de sleutel rechtstreeks op de auto gekopieerd via de OBD-aansluiting.
Het toewijzen van de nieuwe sleutels is vrijwel risicoloos. Inderdaad, dankzij onze nieuwste generatie tools die voortdurend worden bijgewerkt. We kunnen uw autosleutel binnen enkele minuten dupliceren.

Cle Voiture
Cylindres Serrures
envelope

Verwisselen van cilinders en sloten

De slotcilinder, of cilinder, is het deel van uw slot waarin u uw sleutel steekt. Kom je aan in een nieuw appartement, ben je de sleutels van je voordeur kwijtgeraakt of heb je net een inbraakpoging gehad? Al deze redenen kunnen ertoe leiden dat u uw cilinder moet vervangen.

Reproductie van alle soorten sleutels

key

Sleutelreproductie is een techniek die voorbehouden is aan slotenmakers en hardwareprofessionals. Deze techniek bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit het maken van een duplicaat van een sleutel. Waarom een ​​sleutel dupliceren? Het openen van een deur met een sleutel is het meest gebruikte sluit- en beveiligingssysteem. Met de dubbele sleutel kunnen meerdere gebruikers dezelfde deur openen en bij verlies van de hoofdsleutel de deur openen zonder de cilinder te hoeven vervangen.

keys

Storingsdienst

7 dagen per week snel, overal in Brussel

Contact

location
106, Bld Maurice Lemonnier

1000 Bruxelles

phone
+32 2 513 85 21

Mon to Fri 9am to 7 pm

envelope
jebari@eurodepannage.be

Stuur ons altijd uw vraag!

brand
brand
brand
brand
brand